Per on comencem?

Presentació gratuïta a la teva empresa

Posa’t en contacte amb nosaltres, explica’ns el teu projecte i ens desplaçarem a la teva empresa o lloc de treball per fer la xerrada, de forma totalment gratuïta.

Estratègia, Màrqueting, tecnologia i #futur 

La xerrada és sobre Màrqueting i estratègia i té una duració aproximada de 45 minuts. Va dirigida a l’equip directiu, empresaris i persones encarregades de la gestió d’un projecte, producte, servei o marca. 
És una xerrada que ens convida a aturar-nos i reflexionar sobre a on volem anar i com hi arribarem. Una actitud que es pot aplicar tant en un context personal com professional i que s’aconsegueix a través de l’estratègia. 
D’altra banda, la tecnologia és i ha sigut clau per l’èxit de qualsevol projecte, producte o servei. És important prendre bones decisions que ens ajudin a aconseguir els objectius marcats, solucionar problemes, posicionar una marca, producte o servei i arribar al públic adequat, a través de disposar d’una estratègia de màrqueting.
No te'n perdis ni una

No te'n perdis ni una

Vols rebre informació interessant sobre estratègies, màrqueting, tecnologia que et permetin prendre millors decisions? Apunta't al nostre butlletí d'empresa.

You have Successfully Subscribed!

Share This