El marketing és una eina vital per a moltes empreses. D’una manera o altra, tothom fa marketing. En aquest article trobaràs informació sobre alguns conceptes de marketing per a directius pensat sobretot per la petita i mitjana empresa que no disposa d’una persona o equip dedicat al marketing.

Disposar d’una web, un blog o xarxes socials és marketing. Enviar ofertes i informació d’empresa als clients a través del correu electrònics és marketing. Pagar per un anunci en una revista, en un diari o al Google és marketing.

Marketing per empreses, empresaris i directius.

L’equip directiu de la teva empresa disposa d’un plà de marketing?

Moltes empreses disposen d’una persona o un departament encarregats del marketing però les empreses petites i autònoms no.

La diferència entre uns i d’altres és que en general, les petites empreses no disposen d’un pla d’acció estratègic de marketing .

Aquest document inclou l’anàlisi, els objectius, estratègies, tàctiques, eines i formes de mesurar l’èxit de les accions, recursos i esforços que l’empresa destina al marketing.

Marketing per empreses: el plà de marketing.

Conèixer els problemes i reptes dels teus clients?

Hi ha molts tipus de marketing, però en aquests darrers anys, amb l’evolució exponencial d’internet, els mòbils i el feedback que tenim sobre la nostra clientela, la tendència és posar al nostre client o usuari al centre de totes les operacions de la nostra empresa.

A través dels problemes i reptes dels teus clients, pots per exemple, fer un blog amb continguts que parlin de les vostres solucions i compartir-ho a les xarxes socials. D’aquesta manera podem atreure públic objectiu a la nostra web.

O bé, podem utilitzar el butlletí de notícies (newsletter) per informar mensualment als clients de la nostra base de dades sobre les ofertes i descomptes. Caldrà disposar d’un formulari perquè la gent que ens visita a la web deixi el seu correu electrònic.

Fins i tot es pot fer una enquesta d’on treure informació que ens permeti crear un producte o servei nou. Si aquest soluciona un problema o repte dels nostres clients, ja sabrem amb qui ens hem de posar en contacte.

No te'n perdis ni una

No te'n perdis ni una

Vols rebre informació interessant sobre estratègies, màrqueting, tecnologia que et permetin prendre millors decisions? Apunta't al nostre butlletí d'empresa.

You have Successfully Subscribed!

Share This