Fer la web amb Squarespace?

Quan un dels clients d'AVANTI.CAT necessita una pàgina web, si no és que té unes necessitats específiques molt concretes, li recomanem la plataforma de publicació de pàgines web i blog Squarespace.

Vols fer una web?

La web és el centre d'operacions i engranatge principal de gran part de les accions de marketing que es realitzen en una empresa. L'el·lecció de la plataforma que t'ajudarà a obtenir els resultats que esperes és important.

Quin preu té fer una web?

Els preus mensuals oscil·len entre els 11 i els 17 euros per una web i entre 24 i 36 euros per una web amb botiga online o ecommerce, sempre amb contractació anual. Queda clar doncs que el cost principal no serà la tecnologia sinó les hores per emplenar la web de continguts i optimitzar-la. 

Perquè escollim SquareSpace?

Els punts forts d'Squarespace són:

  • Disseny molt atractiu a través de plantilles adaptables. Tal i com diu una amiga dissenyadora, el "disseny s'aguanta molt bé a tota la web".
  • És autogestionada. Això significa que no calen massa coneixements per crear pàgines noves o fer entrades al blog.
  • Ni una hora fora de linea. El hosting el gestionen ells. No t'has de preocupar per actualitzar res, hi ha tot un equip de gent a Squarespace que ho fa per tu.
  • Marketing inclòs. La plataforma inclou nombroses funcionalitats habituals del món del marketing com ara popups, hellobars, integració amb mailchimp...
  • El preu.

Els punts on ens agradaria que fós diferent, tot i que hem trobat formes de solucionar-ho adaptant-nos a la plataforma i no al revés:

  • Idiomes I . Encara no està traduïda al català, els ho hem demanat. 
  • Idiomes II . Els continguts no es poden traduir. Això significa que si vols fer una pàgina en tres idiomes has de fer tres pàgines.
  • Idiomes III . Hi ha algunes paraules que s'haurien de poder traduïr segons l'idioma.

Així doncs ja vegeu que el major problema que hi hem trobat és l'idioma. Tot i això, la filosofia i mètode d'AVANTI.CAT es basa en adaptar-se a la plataforma i hem trobat solucions i compromisos al tema dels idiomes.

Quina web necessites?

A AVANTI.CAT creiem que la web que necessites ha d'anar casada amb la teva estratègia de marketing, segons les accions que decideixis fer en els següents mesos. T'ajudem també a escollir la millor plataforma per fer la teva web, ja sigui Squarespace, wordpress, o feta a mida.

Avanti.cat