Vidriers

Vidriers econòmics, preus i pressupostos 2021

A Avanti els nostres serveis d’envidrament inclouen serveis com la instal·lació de vidre nou, reparació de vidre, instal·lació de vidre de seguretat aprovat, instal·lació de portes i finestres de vidre, serveis d’envidrament per a llars i negocis, instal·lació de vidre personalitzat, vidre a prova de bales, miralls, cabines de dutxa, cabines de pati, instal·lació de baranes de vidre, finestres de vidre, portes de vidre i molts altres serveis d’envidrament.

Els nostres vidriers tenen experiència en tota mena de treballs d’envidrament, incloent el vidre temperat, el vidre a prova de bales, el doble vidre, els miralls i els cristalls.
Si necessites o cerques un pressupost per a un vidrier, pots informar-te sense compromís i fins a 4 vidriers de la teva zona es posaran en contacte amb tu per a donar-te un preu personalitzat.

Preus de vidriers

Tipus de treballPreuMesures
Fer envà de cristall760 €500 cm (amplària) x 250 cm (altura)
Canviar els cristalls de finestres650 €5 finestres 150 cm x 120 cm
Mampara de cristall a mesura680 €250 cm (altura) x 160 cm (amplària)
Cristall a mesura per a taula60 €100 cm x 600 cm
Instal·lar cortines de cristall2.650 €500 cm (ample) x 200 cm (alt)

Aquests preus són orientatius i poden variar en funció de diversos factors segons la mena de treball.

Els serveis de vidrier més populars

Habitacions separades amb cristall

L’ús de cristall i vidre texturitzats pot ajudar a separar les habitacions sense haver de construir envans, aportant més llum i sensació d’espai. El cost depèn del model concret i de la mena de cristall utilitzat, encara que en la majoria dels casos ronda els 200 o 400 euros per metre quadrat.

Portes d’armaris

Les portes de cristall dels armaris faciliten la cerca dels objectes emmagatzemats en el seu interior. A més, si s’instal·len com a cristall de mirall, crearà una sensació de major espai i lluminositat a l’habitació. El preu mitjà d’aquesta mena de porta és d’uns 150 euros/m².

Mampares de cristall en dutxes i banys

Les mampares de cristall per a les dutxes són una de les majors tendències en la reforma i decoració de banys. Les mampares de cristall ajuden a crear un espai obert, donen amplitud i una sensació de funcionalitat i neteja en les línies decoratives. El cost mitjà oscil·la entre els 90 euros en els casos més barats, fins als 600 euros en el cas de les mampares per a dutxes o banyeres grans.

Portes corredisses de cristall

Les portes corredisses de cristall no sols aprofiten l’espai, sinó que aporten més llum i modernitat a l’habitació, seguint les pautes de l’estil minimalista i funcional. El seu preu mitjà varia entre 175 i 400 euros per a les portes estàndard. En canvi, si la porta corredissa de cristall ha de fer-se a mesura, el cost mitjà supera els 500 euros en la majoria dels casos.

Mobles de cristall

Els mobles de cristall són una altra opció en la qual treballen els vidriers. Es presenta complet o en combinació amb altres materials com la fusta o l’acer. Per exemple, pots trobar cadires de menjador de cristall per uns 80 euros cadascuna i taules de menjador per uns 300 euros.

Murs cortina de cristall

Els murs cortina de cristall permeten vistes panoràmiques sense el soroll dels marcs d’alumini, fusta o PVC. El cost depèn de factors com la grandària i la qualitat triats. En general, els preus d’aquesta mena de recintes oscil·len entre els 750 euros i els 3.000 euros aproximadament.

Pot trobar més informació sobre les cortines de cristall aquí.

Canviar el cristall

En el cas de canviar el cristall, el preu d’aquest treball depèn de la mena de cristall triat. En el cas del vidre laminat amb doble vidre, per exemple, el cost mitjà és de 140 euros per metre quadrat, mentre que el preu es redueix a 90 euros per metre quadrat si s’opta només pel vidre temperat.

Informació útil

precio cristalero
Els preus dels vidriers depenen de la mena de treball a realitzar. En substituir una fulla de vidre, el preu mitjà oscil·la entre 200 i 500 euros en la majoria dels casos. No obstant això, si es tracta d’una coberta plana, el preu mitjà oscil·la entre 750 i 3.000 euros en alguns casos.

Quant costa el treball d’un vidrier?

Quan els vidriers fan diferents treballs, el cost final de l’obra ve determinat per diversos factors, com el gruix del vidre utilitzat, el tipus de vidre o el lloc concret on ha d’instal·lar-se.

Per exemple, el preu mitjà de la instal·lació d’una finestra laminada amb doble vidre és d’uns 140 euros/m².

En el cas d’instal·lar una finestra de doble vidre però amb vidre temperat, el preu estàndard en aquest cas és d’uns 90 €/m². En canvi, si es vol instal·lar una claraboia en la teulada, el preu mitjà és d’uns 350 euros si la superfície no supera els 2 m².

Si vol instal·lar una escala de dos pisos amb barana de vidre temperat i esglaons d’acer, el cost mitjà és d’uns 22.000 euros per al conjunt. D’aquesta quantitat, uns 9.000 euros es destinaran a la instal·lació de la balustrada de cristall.

Finalment, per a la instal·lació d’una porta corredissa de cristall, els preus varien en la majoria dels casos entre 175 i 400 euros per a una porta estàndard. Per a una porta de cristall a mesura, estem parlant d’un cost mitjà d’uns 700 euros (inclosa la instal·lació) en la majoria dels casos.

5 consells per a triar un bon vidrier

  • Els professionals de les finestres, les teulades i la privacitat recomanen buscar vidriers a la ciutat on vius o en els seus voltants. És important que el professional amb el qual et posis en contacte pugui visitar l’habitatge o local per a inspeccionar l’obra i oferir un pressupost detallat amb la grandària i tipus de vidre que millor s’adapti a les teves necessitats d’ús, aïllament, insonorització i seguretat.
  • També val la pena veure la qualitat i l’experiència del vidrier o instal·lador que està pensant a contractar per a fer el treball. Intenti també veure mostres de la mena de vidre que vol instal·lar per a comprovar la seva qualitat, gruix, acabat i capes.
  • Quan es tracta de la seguretat de les finestres, portes i envans envidrats, un bon vidrier no sols l’assessorarà sobre els requisits mínims de seguretat per al vidre i l’envidrament del seu habitatge, d’acord amb el Reglament Tècnic de l’Edificació. Els nivells de seguretat varien en funció del lloc d’instal·lació, l’ús previst i la intensitat d’ús.
  • Els nivells d’aïllament acústic també requereixen un bon assessorament per part del vidrier. Un bon professional podrà assessorar el client sobre el nivell d’aïllament acústic i tèrmic necessari per a satisfer plenament les necessitats de l’habitatge.
  • També és important que el vidrier ofereixi una garantia contra qualsevol trencament o defecte de fabricació en els cristalls instal·lats en finestres, portes o banys.

Preguntes que cal fer a un vidrier

Quin és el nivell d’aïllament tèrmic recomanat per a la ubicació de l’envidrament?

És molt interessant conèixer el nivell d’aïllament tèrmic dels vidres de les finestres, ja que un vidre tèrmicament eficient pot reduir els costos d’energia i les factures d’electricitat i/o gas. Un vidrier és el professional adequat per a recomanar el vidre correcte en funció dels requisits d’aïllament de la zona geogràfica on es troba la casa.

És realment segur el vidre que s’instal·larà?

És important saber que el vidre que s’instal·larà és adequat per a l’ús, la intensitat i la ubicació previstos. Segons la norma europea, existeixen fins a 9 tipus de pantalles, sent el tipus 1 el menys resistent (25 mm de gruix) i el tipus 9 el més fort (80 mm de gruix).

Quins perfils es recomanen per al vidre que s’instal·larà?

Cada tipus de perfil, ja sigui de PVC, fusta o alumini, té diferents avantatges i inconvenients. Un expert en envidrament aportarà la seva professionalitat i experiència per a aconsellar-li sobre la millor opció. Cal tenir en compte que els perfils de les finestres són un element important a l’hora de millorar i garantir l’aïllament. Per això, a més de triar finestres amb un bon aïllament tèrmic i acústic, l’elecció dels perfils és també un dels factors a tenir en compte. En aquest sentit, els perfils d’alumini amb trencament de pont tèrmic interior són la millor opció, ja que ofereixen la resistència a la intempèrie de l’alumini i el bon aïllament que proporcionen els materials amb trencament de pont tèrmic interior.

Què és la garantia antifractura?

Cada marca de fabricant de cristalls ofereix un nombre determinat d’anys de garantia oficial. Tenint això en compte, és important preguntar i conèixer quina és la garantia antifissures del cristall que es compra. És a dir, el període d’ús normal, que en cas de trencament durant aquest període, el fabricant es compromet a substituir el cristall trencat per un nou, ja que es considera que el trencament és causat per un defecte de fabricació no relacionat amb l’ús per part del client.

Tipus de vidre per a cristalleria

Vidre monolític

És un vidre que es caracteritza per estar format per una sola capa de vidre. És a dir, és una sola peça de vidre. És més barat que els altres tipus, però també és menys durador i, sobretot, està mal aïllat de la calor i del soroll.

Vidre temperat

També es tracta d’una sola peça de vidre. No obstant això, és un vidre que ha estat sotmès a un procés d’alta temperatura que millora la seva duresa, fent-lo molt resistent als impactes i fins i tot al trencament. Poden utilitzar-se com a baranes o passarel·les, entre altres coses.

Vidre laminat de seguretat

El vidre laminat es caracteritza per estar format per diversos cristalls apilats els uns sobre els altres, la qual cosa millora la seva resistència. Té molts usos i també ofereix un millor aïllament que el vidre monolític tradicional.

Vidre amb cambra d’aire

Es tracta d’un vidre format per dos o més fulles, però a diferència del vidre laminat, una fulla no es recolza sobre l’altra, sinó que diverses cambres de gas les separen. Això ho converteix en el millor vidre aïllant, ja que el fred i la calor han de travessar diverses capes de vidre i gas per a passar d’un costat a un altre. Són la millor opció si es vol millorar o ampliar l’aïllament d’un edifici.